Sängystä nouseminen muuttuu päivä päivältä vaikeammiksi. Aamulla kaikki heräsivät uupuneina. Kukaan ei kuitenkaan jäänyt petiin, vaan kaikki pääsivät leirikirkkoon, joka oli pimeä ja synkkä pitkäperjantain takia. Aamupäivän työskentelyn piti kaikkien rakastama Matti-pappi. Aiheena oli kärsimys ja kuolema. Lounaaksi saimme nauttia lihakeittoa. Täydellä vatsalla jaksoi taas ahertaa Marian pitämät iltapäivätunnit.

Oppituntien jälkeen oli päivän rentoutumishetki eli medis, jossa kuunneltiin musiikkia ja Marian lukemia ja isosten valitsemia Raamatunkohtia. Raamiksenkin aiheena oli kärsimys. Hommaryhmien aikaan oli vuorossa kämppien perusteellinen siivous, sillä joidenkin kämpät olivat kovin törkyisiä; vaatteet olivat kotoutuneet lattialle ja pölyä ja roskaa oli joka puolella.

Päivällisellä ruokana broilerkiusausta. Sen jälkeen alkoi vapaa-aika ja saunominen. Tänään ensin menivät pojat, sitten tytöt. Saunojen aikana oli taas mukava soittaa GH:ta ja tanssia tanssimatolla. Myös lentopalloa pelattiin saunojen aikaan, vaikkakaan ei turnauksen pelejä.

Iltaohjelman paikalla piti olla leirinuotio niemen kärjessä, mutta se ei onnistunutkaan, koska vettä satoi lähes koko päivän kuin Esterin kastelukannusta. Iltaohjelman me olimme sitten sisällä. Isoset esittivät mahtavia sketsejä, jotka olivat hauskoja sekä leiriläisistä että esittäjistä . :) Makkaraa sai paistaa takassa, ja oli joillain vaahtokarkkejakin pistää tikun nokkaan paistumaan! Leiriläiset pitivät makkaranpaistosta ja yhdessäolosta. Iltakartauden pitivät Emma ja Veera. Illan päätteeksi laulettiin iltalaulu ja sitten päästiinkin nukkumaan. Päivät vähenevät, voi ei...