Blogiryhmä tapaa kirjoitella jotakin edellisestä vuorokaudesta leirillä, mutta koska ensimmäisenä päivänä edellistä päivää on turha puida, pohdimme omia odotuksiamme riparin suhteen.

Syyt rippikouluun tulemiseen olivat kaikilla likimain samat; mahdollinen kummius ja kirkkohäät sekä se, että tapana on tulla ja kun kaikki kaveritkin menee. Eikä itse juhlista saatavat rahalahjuksetkaan jääneet listan ulkopuolelle.

Odotukset rippikoulun suhteen eivät olleet kovin korkealla. Onnistunut "perusleiri" olisi riittävä, mutta että tulisi sellaisia kokemuksia kavereiden kanssa, joita kelpaisi ilolla muistella vielä vuosien päästä. Ensimmäisenä päivänä toiveeksi esitettiin, että hyttyset kuolisivat tai niiden määrä voisi ainakin puolittua. Niitä on riesaksi asti!

Ohjaajien ja isosten toivottiin olevan rentoja eikä nuttura kireällä. Myös kaverien pitäisi kuulemma osata hellittää välillä, ettei syntyisi riitoja, kun kerran yhdeksän päivää pitäisi yhdessä pystyä olemaan. Aamuherätyksetkin tuntuivat olevan osalla huolenaiheena.

Eiköhän tästä kaikinpuolin hyvä leiri tule, tällä hetkellä kaikki näyttää hyvältä!