Tänään oli kaikkien odottama vierailupäivä. Ennen kuin äidit ja isät olivat tervetulleita katsomaan pienokaisiaan, oli leirikeskus siivottava, sen verran vieraskoreita mekin täällä olemme. Siivous oli oikea suursiivous ja tulos tarkistettiin ja hyväksyttiin. Olimme lounaalla, kun ensimmäiset vieraat saapuivat. Leiriläisistä oli mukavaa nähdä vanhempia, sisaruksia ja kavereita, sekä saada täydennystä eväisiin. Tuomisissa oli eväiden lisäksi myös puhtaita sukkia. Monet äidit saivatkin vaihdossa likapyykkipussin kotiin viemisiksi.

Vieraiden lähdettyä opiskelimme ja palasimme normaaliin päiväjärjestykseen. Päivä oli silti rento; vierailu söi toiset oppitunnit. Saunojat olivat hieman harmissaan, sillä pesuvesi oli jäänyt lämmittämättä ja pesut pitikin suorittaa kylmällä vedellä... Hrrrr! Myöskin myöhästelystä oppitunneille huomautettiin. On kuulemma vaikea herätä aamuisin ja tunneille ei millään malttaisi tulla, kun on niin mukavaa. Muutaman minuutin jos myöhästyy pillin vihellyksestä, ei kai se haittaa? Oppitunnit ovat leiriläisten mielestä mukavampia kuin ennen, sillä ujous on voitettu ja keskusteluakin saadaan aikaseksi.

Kännykkähotellia pidetään yleisesti epäreiluna käytäntönä. Riparilaiset haluaisvat pitää kännykkänsä ja laittaa herätyskellon soimaan. On kuulemma liian tiukka ryhmäkuri ja "syyttömätkin" joutuvat kärsimään.

Iltaohjelmat ovat mukavia, mutta jos leiriläiset saisivat valita, olisi lauluja vähemmän ja sketsejä enemmän. Laulut ja leikit kuitenkin ovat ja pysyvät, muuten isosten hauskat ideat loppuisivat kesken kaiken. :) Jopa konfirmaatiolaulun ulkoa opettelu aiheuttaa huolta joillekin, se ei iske kaikkiin. Leiriläiset haluaisivat, että koko iltana ei olisi mitään ohjelmaa eivätkä yövalvojat tulisi hyssyttelemään.

Vähiin käy ennen kuin loppuu, mutta vielä jaksaa! Isoset ovat parhaita, heidän vuokseen voisi hakea vaikka kuun taivaalta! :D