Normipäivä. :) Ei mitään kummallista ohjelmassa. Päivällä oppitunneilla puhuttiin elämänarvoista, oikeasta ja väärästä ja Pyhästä Hengestä, uskosta ja rukouksesta. Martin tunnilla oli Kymmenen käskyä -rata, jossa jokaisessa pisteessä sovellettin ja pohdittiin kymmentä käskyä. Oli mukavaa olla rasteilla ulkona, kun aurinkokin viimein näyttäytyi!

Päivän raamis oli rukoukseen liittyvä. Isoset tykkäävät kovasti pitää raamiksia ja leiriläisetkin vaikuttavat viihtyvän niissä. Omat isoset ja pikkuset ovat tulleet sen verran tutuiksi, että kaikilla on kivaa.

Lentopalloturnaus pelattiin loppuun hyvässä säässä. Peleistä oli jäljellä vielä sijoitusottelut. Voittajaksi itsensä pelasi perinteinen kokoonpano Suljettu osasto, johon kuuluu Matti-pappi, Martti ja Soile. Fiinalissa Suljettua osastoa vastaan pelasi Huonommat kuin seisovat herkkusienet. Voittajille sekä muille sijoittuneille luvattiin karkkipalkinto kioskista.

Iltaohjelma oli jälleen kerran hassunhauska, isoset ylittivät itsensä! :D Ponileikkiä leikittiin toistamiseen, se on isosten lemppari. Konfirmaatiolauluakin laulettiin, huomenna se olisi osattava ulkoa. Jänskättää...

Mitähän huominen tuo tullessaan? viimeisistä päivistä on otettava kaikki ilo irti!