Aamulla seinällä odottava päiväohjelma herätti kummastusta; iltaohjelman paikalla luki larppi, eikä monikaan tuntunut tietävän mikä se on. Isoset ja ohjaajat pitivät leiriläisiä jännityksessä, eivätkä paljastaneet juuri mitään ennen kuin se oli välttämätöntä. Larppi lyhensi myös saunoja, mutta se ei lopulta ollut mitään sen riemun rinnalla, mitä hääkutsujen jakaminen päivällisen jälkeen aiheutti.

Perinteiset leirihäät suoritettiin liveroolipelin hengessä. Jokaiselle pelaajalle eli leiriläiselle oli kirjoitettu rooli Las Vegas -henkisiin häihin, joissa menestyvän timanttiyhtiön omistajan tytär sai prinssinsä parin viikon seurustelun jälkeen. Leiriläiset innostuivat rooleistaan valtavasti ja käyttivät valtaosan illan vapaa-ajastaan oman hahmonsa valmisteluun. Häihin oli kutsuttu sukulaisia ja ystäviä, mutta kunnon Las Vegas -tyyliin juhliin saapui myös kuokkavieraita. Oliko kukaan sitä, miltä päältä päin näytti, kun lukuisia Top Secret -osioita olivat hääkutsut ja roolikuvaukset täynnä? Häät menivät hienosti ja tunnelma oli katossa.

Häiden lisäksi päivään kuului myös opiskelua. Päivän teemana oli rakkaus, ja siihen liittyen leirin tytöt ja pojat listasivat unelmien poika- ja tyttöystävän kriteerit ja esittivät ne toisilleen. Myös visaisia kysymyksiä seurustelusta ja mieltymyksistä esitettiin puolin ja toisin. Harva meistä on niin täydellinen mitä listassa toivottiin! :D

Virsilaulu oli vuorossa iltapäivällä, kun kantori Eija Multanen saapui laulattamaan leiriläisiä. He lauloivatkin läpi virsikirjasta lähes kaikki nuorten virret. Ihan konfirmaatiotakin silmällä pitäen.

Viimeinen kokonainen leiripäivä on huomenna. Ulkoläksyt on suoritettava loppuun ja tehtävä kaikki tekemättä jäänyt. Sen jälkeen koti-ikävään on luvassa lievitystä, mutta siihen asti huolissa ja murheissa on turvauduttava leirin tuning-isosiin! :)